Astroniek
Astroniek

Astroniek

Lobbendijk 35
3991 EB Houten
T (030) 2887004
M 06-24617434
E info@astroniek.nl

Over Astroniek

Even voorstellen..

Astroniek verzorgt cursussen voor iedereen die erg geinteresseerd is in de astrologie.
Wij hebben een uitgebreid programma en bieden orientatiecursussen aan voor diegene die alleen kennis willen maken met de astrologie.
We geven echter ook vervolgopleidingen en verzorgen een opleiding van 5 jaar. Aan het eind van deze 5 jaar is het in principe mogelijk om verder te studeren en op te gaan voor het examen om erkend AVN Astroloog te worden. Hiertoe moet echter wel bij de AVN begeleiding aangevraagd worden bij het CIB. Voor meer informatie hierover kunt u het best eerst contact opnemen met ons of met de AVN.

Naast cursussen kan je bij Astroniek ook terecht voor consultgesprekken. Op basis van je geboortegegevens maken wij een horoscoop voor je en bespreken deze tijdens het consult. Uiteraard kan je specifieke aandachtsgebieden aangeven waar je meer van wilt weten. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van relaties, werk, gezondheid, kinderen of specifieke hobbies.
Mocht je specifieke vragen op deze gebieden hebben geef dat dan aan ons door, dan kunnen we daar meer aandacht aan besteden tijdens het consult. Het consultgesprek duurt meestal ongeveer anderhalf uur en je krijgt altijd de horoscoop en de beschrijving met uitleg mee.

Kort nieuws

© Astroniek 2009-2010 - Alle rechten voorbehouden