U gebruikt Internet Explorer versie 6 of ouder. Voor de juiste weergave van deze website raden wij aan de nieuwste versie van Internet Explorer of nog beter Firefox te gebruiken
Astroniek
Astroniek

Astroniek

Lobbendijk 35
3991 EB Houten
T (030) 2887004
M 06-24617434
E info@astroniek.nl

Consult

Consult of lezing

Naast cursussen kan je bij ons ook terecht voor lezingen en consultgesprekken. Op basis van je geboortegegevens maken wij een horoscoop voor je en bespreken deze tijdens het consult. Uiteraard kan je specifieke aandachtsgebieden aangeven waar je meer van wilt weten. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van relaties, werk, gezondheid, kinderen of specifieke hobbies.

Hieronder staan de kosten vermeld voor de diverse consultgesprekken:

Horoscoopgesprek inclusief horoscooptekening€ 120
Vervolgconsult en prognoses€ 100
Relatiehoroscopen€ 120
Kinderhoroscoop€ 100
Lezingenkosten op aanvraag

Horoscoopgesprek:
Het gesprek duurt ongeveer 1 uur waarbij wij je horoscoop bespreken. Je krijgt een horoscooptekening met ongeveer 4 of 5 A4-tjes tekst mee. In het gesprek zullen we ingaan op je algemene karactereigenschappen en op specifieke aandachtsgebieden zoals werk, gezondheid, ontspanning en relaties. Ook geven we, indien gewenst, wat meer achtergrond over de astrologische symboliek en werkwijze. Dit komt dan terug in de tekst die je meekrijgt.

Vervolgconsult en prognoses:
Bij het vervolgconsult kunnen specifieke vragen met betrekking tot werk, relaties en gezondheid verder uitgewerkt worden. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een synastrie of composite te laten maken. Een synastrie of composite geeft een astrologische sterkte/zwakte analyse van een (potentieële) relatie. Ook kunnen tendensen voor het komend jaar of de komende jaren aangegeven worden. Hiervoor gebruiken wij de volgende astrologische technieken: transits, secundaire progressies en primaire directies (beperkt).

Kinderhoroscoop:
Ook hier krijg je een gesprek van ongeveer 1 uur waarbij de horoscoop van je kind besproken zal worden. Het algemene karakter zal aan bod komen maar ook hoe hij/zij primair reageert op prikkels van buiten en hoe hij/zij (vanuit een astrologisch perspectief) de relatie met de ouders zal ervaren.
Wederom krijg je een horoscooptekening mee met 4 of 5 A4-tjes tekst.

Lezingen:
Astroniek verzorgt ook lezingen voor het bedrijsleven, waarbij tendenzen en economische ontwikkelingen voor de komende jaren aangegeven worden.
Ook is het mogelijk om een lezing over een specififiek onderwerp aan te vragen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Algemeen:
Wij hebben voor een horoscoop je geboorteplaats en geboortetijd nodig. Mocht je dit niet weten is dit in Nederland op te vragen bij de gemeente waar je geboren bent. Hoe nauwkeuriger je geboortetijd is des te beter is een astrologische analyse te maken.

Voor meer informatie of voor afspraken kun je ons bellen (030-2887004) of mailen: info@astroniek.nl. Zie ook onze contactpagina.

Kort nieuws

© Astroniek 2009-2010 - Alle rechten voorbehouden