Astroniek
Astroniek

Astroniek

Lobbendijk 35
3991 EB Houten
T (030) 2887004
M 06-24617434
E info@astroniek.nl

Over Astroniek

Doelstelling.

Onze doelstelling is om personen die geïnteresseerd zijn in de astrologie te laten zien wat de unieke mogelijkheden zijn van de astrologie. Hiertoe bieden wij een aantal cursussen en leergangen waarbij in kleine groepen van maximaal 4 – 8 personen de astrologie verder gezamenlijk verkend wordt. Juist door het werken in kleine groepen onderscheiden wij ons van de grotere maar soms daardoor ook minder persoonlijke opleidingen.

Wij behandelen de lesstof altijd aan de hand van de eigen horoscoop. Doordat de groepen klein zijn is er ook altijd ruimte voor zeer gerichte vragen over de eigen horoscoop. De lessen zijn meestal eens per 2 weken waarbij aan het eind van de les ook leesmateriaal en huiswerk meegegeven wordt voor de volgende les.
Je kunt bij ons alleen de oriënterende basiscursus volgen maar ook een hele leergang van 5 jaar. Eventueel kan je daarna je verder met het examen voor erkend astroloog bij de AVN. Hiertoe moet je dan wel begeleiding aanvragen bij het CIB (Commissie Intake en Begeleiding) binnen de AVN die studenten kan begeleiden naar erkenning.

Ook is het mogelijk om bij ons een consult aan te vragen. Doelstelling van het consult is om op basis van de astrologie inzicht te geven in je karakter en daarnaast in je sterke en minder goede kanten. Ook wordt stilgestaan bij de mogelijkheden om effectiever met spanningen om te gaan en hoe je mindere kanten kan accepteren of weet om te buigen tot effectiever gedrag.
Uiteraard kunnen specifieke vragen over werk, relaties of gezondheid ook aan bod komen.


Wij vinden het van groot belang om uiterst zorgvuldig om te gaan met al uw gegevens en verwijzen hiervoor verder naar het hoofdstuk ethische code
Hier staat onze beroepscode beschreven waaraan alle astrologen van de AVN zich aan dienen te houden.


Kort nieuws

© Astroniek 2009-2010 - Alle rechten voorbehouden